Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Výstavy - Najvacsia vystava orchidei v Rakusku

Najvacsia vystava orchidei v Rakusku

Cena
22.02.2013 17,00 €

Najväčšia výstava orchideí v Rakúsku!

Tip na voňavý výlet pre milovníkov kvetov a orchideí.

Nechajte sa omámiť vôňou tisícov vzácnych kvetov! Podniknite s nami výlet do rakúskeho mestečka Klosterneuburg na najväčšiu výstavy orchideí v zemi. Prekrásne kvetiny sa rozprestierajú v tunajšej kláštornej záhrade a oranžérii. Krásu kvetov dopĺňajú exotické motýle.



1 dňový zájazd

Termín: 9.3.2013, Cena: 16,90 Eur

Kláštor Klosterneuburg bol založený v roku 1114 rakúskym markgrófom Leopoldom III. Svätým, ako kláštor svetských kanonikov. Najstaršie murivo zo stredoveku bolo postavené pred rokom 1100, najstaršou časťou je gotická Capella Speciosa posvätená v roku 1222, ktorá je zároveň najstaršou gotickou stavbou v Rakúsku. Starobylé mestečko Klosterneuburg si získalo slávu vďaka markgrófom z rodu Babenbergovcov, ktorí predchádzali dynastii Habsburgovcov. Je obklopené hustým Viedenským lesom, plným zelene, a je iba na skok od veľkej Viedne.



PROGRAM ZÁJAZDU:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Príchod do Klosterneuburg kde sa koná 9. ročník medzinárodnej výstavy orchideí. Výstava sa koná v záhrade kláštora na rozlohe 1.800 m2, kde je možnosť nielen zakúpenia ale aj poradenstva týchto nádherných kvetov. Celodenný pobyt na výstave a v areáli kláštora. Individuálny program. Možnosť prehliadky kláštora.
V podvečerných hodinách odchod, presun na Slovensko. Príchod vo večerných hodinách.

pezinok

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Tatryzlavy
Tel/Mobil: 0908699526

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.